fbpx
Offertförfrågan

Möt vår logistiker, Patrik!

Logistiker är spindeln i nätet

Som logistiker är jag spindeln i nätet och hanterar allt gods som ankommer och lämnar vårt lager. Det är jag som schemalägger våra installationstekniker och skapar rätt förutsättningar för att alla projekt monteras i rätt tid och så effektivt som möjligt. Jag har även en del administrativa sysslor och ansvarar bland annat för vår växel och info-mejl.

Det bästa med att vara logistiker

Det bästa med mitt arbete är att ingen dag är den andra lik. Det är ett stort pussel som ska läggas varje vecka där våra produkter ska ha ankommit från våra fabriker, våra installationstekniker ska vara inbokade, eventuella elektriker och arbetsställningar ska vara på plats, och det ska passa bra för våra kunder att vi kommer och installerar produkterna.

Ibland ändras plötsligt alla förutsättningar och hela schemaläggningen måste göras om. Det är en enorm tillfredsställelse när alla bitar går ihop! Varje år genomför vi hundratals projekt och det är fantastiskt roligt att få vara med och förverkliga våra kunders visioner med sina nya solskydd och gardiner.

Hemma har jag både gardiner och markiser, det är en självklarhet för ett komplett hem!

Läs mer om oss eller kontakta oss